Sund By Walk and Run


For første gang deltager IFS Randers i Sund By Walk and Run.

Alle IFS-foreninger i hele landet kan deltage, og vi skal således dyste mod de andre foreninger om, hvilken forening der samlet kan gå eller løbe flest runder på en 1 km bane på den afsatte time.

Hver forening gør det lokalt, så IFS Randers laver vores eget arrangement i Randers, og skal så bare indrapportere resultatet. Der er fine præmier både i Randers og på landsplan.

Det vigtigste er dog ikke resultatet - men at vi får en super hyggelig dag sammen. Der er små forfriskninger, og der vil være masser af tid og lejlighed til snak og pjat og glæden ved at ses igen smiley.

Lidt praktisk info:

Hvor: Nordre Fælled. Vi mødes ved ‘Myretuen’ for enden af Gl. Jennumvej. Vi kan evt. arrangere fællestransport med       bybus 1a, som stopper på Garnisonsvej.

• Hvornår: Torsdag d. 6. maj 2021 kl. 11-12.

Hvem: Medlemmer, frivillige og alle andre, som støtter IFS.

Hvad: Vi skal gå eller løbe så mange runder som muligt på en 1 km rute på 1 time. Vi konkurrerer mod de andre IFS foreninger i Danmark. Ruten er flad, så alle kan være også med - også med rollator o.lign. - og der er forplejning undervejs, så vi ikke går sukkerkolde wink.

Hvorfor: Fordi vi kan laugh. Fordi, det er sundt for os. Fordi vi trænger til at se hinanden igen. Og fordi det bliver sjovt.

• Hvordan: Tilmeld dig (og gerne en god ven) til Karin, 40 75 44 64 senest 25. april.

Kalender
Besøg vores side
IFS Randers | Gl. Hadsundvej 3 | 8900 Randers C | Tlf.: +45 6015 9246