Idræt for Sjov

Generelt, Covid-19


Opdatering vedrørende de seneste COVID-19 restriktioner pr. 26/10-2020.

Da vi har deltagere på holdene som er over 21 år gamle, er vi underlagt en begrænsning på 10 personer inkl. instruktør pr gruppe. Se nærmere specificering for de enkelte aktiviteter nedenfor. Vi skal, som hidtil, være opmærksomme på afstand og håndsprit og blive væk, hvis vi føler os syge.


Svømning; mandag 11-12. Vi har ikke oplevet at være 10 personer, så her fortsætter aktiviteten uændret.

Varmtvandsmotion; Der har været stor efterspørgsel - og heldigvis har vi fået oprettet to hold, som kører henholdsvis tirsdag kl 10-11 og torsdag kl 12-13. I øjeblikket har der været størst efterspørgsel på torsdagsholdet, så overvej om du kan passe det ind om tirsdagen, så vi ikke bliver for mange deltagere på holdene (max 10). Nye deltagere bedes tage kontakt til instruktør Karin Fisker og finde ud af hvilke(t) hold der har plads.
Husk, at du skal bære mundbind i Water & Wellness, når du befinder dig i opholdsområdet, dvs. før og efter at du er i omklædningsrummet.

Bowling; Bowlingcentret kører pt med begrænset åbningstid pga Covid-19 og har derfor lukket om tirsdagen. I den forbindelse flyttes vores bowlingaktivitet til fremover at ligge om torsdagen kl. 13-15, gældende fra torsdag den 5. november. Vi håber, at dette tilbud vil passe for de fleste.

Walking/gåtur; Onsdag kl 16. Vi har to gåværter, som går henholdsvis 3-5 km og ca 10 km - max 10 personer pr gruppe. Tilmelding som udgangspunkt ikke nødvendigt, men er der flere der kommer sammen, må i gerne kontakte os på forhånd.

Krolf; Onsdag kl 14-15. Skulle vi blive mere end 10 deltagere på krolf-aktiviteten deler vi os op. Således bliver der to grupper af max 10, som ikke har kontakt med hinanden. Man kan altså ikke skifte mellem grupperne undervejs. Tilmelding ikke nødvendig.

Yoga; Tirsdag kl 16-17,15. Yoga fortsætter som før, med max 8 deltagere på holdet. Kontakt Karin for tilmelding.

Floorball; Onsdag fra 16,30. Max 10 deltagere. Tilmelding er som udgangspunkt ikke nødvendig, men er i flere personer der kommer sammen, må i gerne kontakte os på forhånd.

E-sport; Torsdag kl 12-14 og fredag kl 13-16. Max 10 deltagere pr gang. Tilmelding er som udgangspunkt ikke nødvendigt, men er der flere personer der kommer sammen, må i gerne kontakte os på forhånd.

Floor-Curling; Torsdag kl 16.30-17.30; Max 10 deltagere. Tilmelding ikke nødvendig.

Spillefredag/badminton, Fredag 12-14. Vi har fået mulighed for at bruge begge haller, så vi i alt kan være 20 personer i hallerne delt op i to grupper. Tilmelding er som udgangspunkt ikke nødvendigt, men er i en større gruppe der kommer sammen, må i gerne kontakte Matias på forhånd.


På trods af restriktionerne har vi stadig plads til nye deltagere på aktiviteterne, og I skal være hjerteligt velkomne til at kontakte os, hvis I er i tvivl om noget.
Vi tager alle vores forholdsregler og gør alt hvad vi kan, for at gøre idrætsoplevelsen så god og tryg som overhovedet muligt.
 
Mvh. IFS Randers, Idræt For Sjov
Kalender
Besøg vores side
IFS Randers | Gl. Hadsundvej 3 | 8900 Randers C | Tlf.: +45 41294464